kód: 125570
eladó lakás - Siófok

méret: 127 nm (br. 173 nm)
állapot: új építésű
építés anyaga: tégla
fűtés: geotermikus
emelet: 2. emelet

ár: 179.000.000 Ft

KÉTSZINTES PENTHOUSE LAKÁS EXKLUZÍV BERENDEZÉSSEL EGYÜTT, SIÓFOKON SZABADSTRAND KÖZELÉBEN.

Kellemes, nyugodt környezetben, 17-lakásos társasház legfelső szintjén, egy igazán különleges, kétszintes lakás, mely most még rendkívül kedvező ár-értékarány mellett vásárolható meg.

A lakás beosztása nagyon jó használhatóságot nyújt a családban élő ifjabb generációnak is, mert a felső és alsó szintje szeparált. Alul egy 44 m2-es apartman nappalival, konyhával és fürdőszobával, fent pedig 34 m2-en két szoba fürdőszoba, tároló lett kialakítva.

A lakás szép pasztell színvilága, a világos terek a sok és hatalmas nyílászárónak köszönhetően, a lakható méretű, jó kialakítású teraszok, és a kellemes, fás, zöld környezet, az álomszép közeli Balaton part igazán ritka élményt nyújt a nyaralásokhoz, de akár életvitelszerű használathoz is.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI: prémium minőség, legkorszerűbb technológiát képviselő műszaki megoldások, egész évben kellemes klímát biztosító hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer, nagy teraszok, saját autóbeálló, parkosított kert, kellemes és szép zöldövezeti környezet.

A lakás nappali + 2 szobás két fürdőszobával, 81 nm tiszta alapterülettel és 92 nm / 2 db terasszal épült. EXKLUZÍV BERENDEZÉSSEL EGYÜTT (Csak személyesen megtekinthető)!

További részletekkel valamint a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Üdvözlettel / Best regards:

Kovács Zsolt

+36 (20) 218 4274